Контакти

Идеята на тази страница е да Ви покаже всички социални канали и контакти чрез, които може да се свържете с мен.

Социалните мрежи съм ги пуснал малко по-долу като бутончета, които може да накликате при интерес, въобще няма да Ви се разсърдя, ако ме последвате/лайкнете : ) . Ако имате някакви въпроси или просто искате да ми покажете нещо интересно, използвайте формата за контакти. Ще се опитам да Ви отговоря възможно най-бързо на запитването, обикновено това се случва в рамките на 24 часа.

Всяко мнение и идея е важна за мен и като цяло за сайта и форума ТОП игри, винаги се радвам да разбера какво е мнението на читателите/посетителите. Освен това ще ми помогнете да подобря съдържанието, като споделите какво Ви е интересно и какво не чак толкова. Искам да стане ясно, че абсолютно всякакъв feedback е добре дошъл за мен, надявам се да има доста градивна критика, защото това е единственият начин да се усъвършенствам в това което правя.

При по-голям интерес от ваша страна, ще се радвам, ако разгледате и страничката в която съм разположил цялата информация относно сайта.

Отговарям на всички имейли, които получавам! : )

За предложения, въпроси и всичко останало може да ми пишете през формата по-долу:

facebook

Facebook page

yotube_180

Youtube Channel

google-plus

Google+

 

 

 

Въпроси и коментари са добре дошли. Feedback-а е жизнено важен и според мен точно чрез него трябва да става развитието на страничката. Благодарен съм на всички, които споделят мнението си с мен и ми помагат да се развивам!

* Задалжително поле