За сайта

Тук съм добавил малко повече информация за сайта, искрено се радвам, че проявявате интерес към това, което съм направил : -).

Страницата “ТОП игри” (ТОП игри) е направена от геймър за геймъри. Целта ми още от създаването на уеб сайта беше да Ви показвам само най-новите и интересни заглавия от света на игрите. Винаги се старая да публикувам уникални статии до колкото имам възможността и времето за това. Надявам се да имам повече време да публикувам често по нещо ново без значение дали ще е ревю, новина или видео за някоя игра или смартфон приложение.

Както и сами може да видите въпреки че се старя да превеждам редовно статии, пускам и доста публикации взети от други сайтове. Всичко авторско – под авторско имам предвид преведено от мен (все пак не мога сам да си измислям новините) може да разграничите по това дали има обявен източник най-отдолу в статията. Старая се да бъда коректен с колегите и слагам източници винаги на всичко, което взимам на готово. Надявам се и те да постъпват колегиално и да правят същото, когато решат да взимат статия от моят сайт за сайта си.

Котнакти

Виж как да се свържеш с мен!

Ако имате някакви препоръки или предложения може да се свържете с мен чрез страницата за контакти или да ми пишете в G+ страницата.. Също така, ако и вие сте фен на игрите разполагащ с повече свободно време и желание за писане на ревюта/новини, може да се включите в отбора на редакторите, като ми пишете!