The Saboteur – Преглед

the saboteur

 

The Saboteur не е поредният екшън, който ще превъртите за няколко дни и ще забравите!

На мен лично ми прилича на нещо средно между “mafia” и “GTA”, но определено ми достави голямо удоволствие геймплей-а, и чисто доказателство за това е, че не изтрих играта преди да я врътна цялата (т.е без допълнителните мисии). Така, нека кажем няколко думи и за самата игра и историята, която е заложена в нея.

Pandemic Studios ни връща назад във времето до годините на Втората световна война и по-точно в окупирана от нацистите Франция. Ние влизаме в ролята на Sean Devlin – ирландец по произход, които е състезателен механик и за негово нещастие се озовава в Париж по време на окупацията. Мотивиран от голямо желание за отмъщение и в защита на национални каузи, той ще се опита да “почерни” живота на немците подпомаган от френската съпротива и британското разузнаване. Ще разполагате с доста типични оръжия за WW2, както и с подръчни материали за да успеете да реализирате едни от най-големите саботажи срещу немците. Потопете се в атмосферата на Париж от 40-те години на миналият век, където жените са както винаги – красиви, улиците – опасни, а мисиите – епични.

Играта е “open world” може да обикаляте където искате и да правите не чак толкова “смислени” неща. Атмосферата, колите и улиците в играта са невероятни. Както казах вече по-горе, на мен лично ми напомня много за играта “mafia” и има доста интересни мисии, които си заслужават времето, което ще им отделите. Също така разработчиците ни предлагат още една изненадваща опция в играта, която вероятно за някои е може би леко дразнеща – черно-белият екран, който се появява, когато хората в района са загубили надежда, че ще видят свободна Франция отново. В играта има още една интересна опция “nude” чрез, която събличате жените в бардаците. Но тя е по-скоро забавно от колкото полезна.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.