The Crew – Проблем с PC версията

Тази седмица стана ясно, че The Crew върви едва с 30 кадъра в секунда и освен това, този фреймрейт е заключен по подразбиране. За да стане възможно отключването му, трябва ръчно да се бърника по файловете на играта.

Естествено, това не се хареса на повечето PC геймъри. А от Ubisoft побързаха да отговорят, че целта им е 60 кадъра в секунда за PC версията на играта.

„Разработчиците на играта се стремят да достигнат до 60 FPS за PC“ – написа един от мениджърите на Ubisoft. Също така се споменава, че конфигурационните файлове на играта вероятно ще бъдат променени, понеже се работи върху увеличаването на фреймрейтът.

„Не искахме да даваме празни обещания за нещо, което не можем да изпълним“ – добавиха още от компанията.

Само не става ясно, защо не може въпросният фреймрейт на играта The Crew да бъде отключен, както е в почти всички PC игри? Все пак всеки разполага с различна PC конфигурация и с различна производителност, като един ще има възможност да играе The Crew с 25-30 кадъра, а друг, инвестирал в малко по-добра машина/компоненти, ще има възможност да играе със 100-120 кадъра. Не виждам какво нередно има в това.

Все пак това не е някоя конзола, на която Ubisoft, може да лепнат ограничени от 30 или 60 кадъра и въпроса да е приключен. След като PC геймърите инвестират обикновено доста повече за ъпгрейди на машините си, не би трябвало да имат подобни ограничения.

Ето и едно геймплей видео от играта, за тези които все още не са и обърнали по-специално внимание:

Ако сте фен, на състезателните игри (а знам, че в България има доста фенове на този тип игри) то е доста вероятно да ви се хареса.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.