Star Wars Battlefront с първи трейлър

От компанията Electronic Arts пуснаха не само дебютен трейлър на предстоящият ремейк на Star Wars Battlefront, но и споделиха доста информация относно играта на изложението Star Wars Celebration. Във видеото се вижда новият енджин използван в играта Star Wars Battlefront – Frostbite 3, които е изключително реалистичен и красив.

Играта както написах вече се разработва от EA, но по проекта са включени и дъщерните компании DICE, Visceral Games и BioWare. Играта се очаква да поддържа 1080p и 60 FPS.

Ремейка на играта ще се развива придържайки се към историята на първата филмова трилогия. Дестинациите в играта ще бъдат Endor, Hoth, Tatooine и Sullust, като ставя ясно също, че по някое време в играта ше може да играем с Darth Vader и Boba Fett.

Трейлър на играта:

[youtube id=“ZwWLns7-xN8″]

Естествено Star Wars Battlefront ще залага на мултиплеъра, като се очаква на един от модовете – „Walker Assault“ да има възможност да играят до 40 човека. Играта също ще позволява и split screen, давайки възможност на 2-ма играчи да играят едновременно онлайн.

Новият Star Wars Battlefront излиза на 19 Ноември тази година, платформите са  PS4, Xbox ONE и PC, като играчите направили преордър ще получат и DLC-то „Battle of Jakku“.

Ето и няколко скриншоти:

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
, , , ,

About ТОП игри

Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
View all posts by ТОП игри →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.