Ребут на Need for Speed

nfs new trailer 2015

Преди около седмица от студиото Ghost Games обявиха, че новата игра Need for Speed няма да бъде просто продължение на поредицата. Играта ще е пълен ребут на франчайза носещ името Need for Speed, това беше доста голяма новина за феновете на заглавието и може да се каже, че от студиото изненадаха всички с това тяхно решение.

Въпросните Ghost Games разработваха последната част от поредицата на играта носеща името Need for Speed: Rivals. Новата игра ще използва отново Frostbite Engine, геймплейа ще бъде тип отворен свят, като вероятно ще бъде наблегнато на singleplayer кампанията.

Първи трейлър:

Need for Speed ще бъде представена на E3 изложението, което е след седмица. Играта излиза през есента тази година за PS4, Xbox ONE и PC.

Ето и няколко снимки от играта:

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Latest posts by ТОП игри (see all)

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>