Quantic Dream’s – ще обявят новият си проект на E3 изложението

Quantic Dream’s – ще обявят новият си проект на E3 изложението

Основателя на Quantic Dream Дейвид Кейдж ще ни разкрие следващият проект на студиото в тазгодишното издание на Electronic Entertainment Expo (E3), което ще се проведе след по-малко от седмица в Лос Анджелис.

Информацията е била потвърдена от вътрешен източник на студиото стоящо зад Heavy Rain. В информацията, която е дадена се казва, че Дейвид Кейдж със сигурност ще се появи на сцената по време на Е3 пресконференцията на Sony следващият понеделник. И Вероятно ще представи следващият проект с които се е захванало студиото.

Също така източникът е съобщил, че Quantic Dream в момента работят върху два необявени проекта на Sony, за които в момента не е много ясно дали ще бъдат развити само в насока PS3. За съжаление всички сме наясно, че Heavy Rain нямаше PC версия и това нарани доста компютърджии, възможно е и при новите проекти PC версиите да не са приоритет.
По-рано този месец, Кейдж заяви, че следващо поколение конзоли няма да бъдат необходим до 2017 г., заявявайки, че той ще бъде щастлив, ако PS3 се задържи жив още 5 години.

Последното заглавие на Quantic Dream беше приключенската игра Heavy Rain, дебютирала през не чак толкова далечната 2010 г. Кейдж показа и една технологична демонстрация наречена Kara (за мен видеото е невероятно) по време на Game Developers Conference (GDC) през март тази година, но разработчика категорично заяви, че това няма нищо общо със следващият проект на компанията.

Ето и видеото на представеният проект Kara:
httpv://www.youtube.com/watch?v=I57d8uADKVM

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.