Нова геймърска мишка от Razer

Новият аксесоар представен от производителят Razer е лазерна мишка предназначена най-вече за геймъри – Razer Imperator.

Мишката както се досещате и сами има ергономична форма и дизайн присъщ за всички продукти от този клас. Размерите и са 123mm x 71mm x 42mm. Дизайнът е максимално изчистен, бутоните са класически, а разположението им е стандартно. Както се вижда на снимките мишката е жична. Свързва се с компютъра посредством USB 2.0 порт. Лазерът е Razer Precision 3.5G с разделителна способност 5600 dpi, мишката разполага със седем hyperesponse бутона, тефлонови крачета за максимално добро хлъзгане при игра и вградена флаш памет за записване на профили. Предназначена е за десничари, а времето за реакция на модела е една милисекунда. Цената му в САЩ е $79,99 , а в Европа 69.99евро.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.