Middle-Earth: Shadow of Mordor с GOTY издание

Middle-Earth: Shadow of Mordor почти със сигурност ще има GOTY(game of the year) издание. Информацията за това беше споделена от австралийска комисия занимаваща се с това да определя дадена игра за каква възрастова група е подходяща.

А защо реално GOTY изданието на играта не е обявено официално от разпространителя на играта ? Никой няма реална представа, защо от Warner Bros не са обявили още новината, но навярно просто изчакват да се вдигне още малко шум и тогава ще изплюят камъчето.

mordor-stream

Като цяло за GOTY изданието на Middle-Earth: Shadow of Mordor все още не се знае почти нищо, освен, че не се препоръчва за деца под 15 годишна възраст. Също така най-вероятно ще бъде като всички GOTY издания, включващо всички DLC-та до сега и оригиналната игра. Все пак съвсем скоро излезе и последното DLC (вероятно последното) на играта, като се замислим въобще не е изненада, че ще пускат и колекционерско издание.

Определено играта си заслужи званието най-добра игра за 2014г, макар и да имаше няколко огромни проблема с механиката в битките и т.н, но като цяло при всички иновативни идеи, които са вкарали в играта разработчиците, е нормално да има и не чак толкова доизпипани неща.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.