Max Payne 3 – ревю

Max Payne е игра разказваща ни за човек които е усетил острието на съдбата не веднъж път. 9 години изминаха от последната игра Max Payne. Max е човек, които е преживял смъртта на жена си и детето си, човек на които не му е останало много за губене. В Max Payne 3 улиците на New York са заменени от жегата и нощните клубове на Сао Пауло, Max работи като лична охрана на бизнесменът Rodrigo Branco. За съжаление обаче жената на шефа му Fabiana е отвлечена и това го забърква в обичайните каши от които изхода е само един… – или убиваш или те убиват.

Представяне

Тази игра има невероятен чар, визия и звук. Въпреки, че визията на играта няма нищо общо с това което беше преди 9 години (което е естествено) играта не е изгубила своят характер, които притежава по наследство – Нелинеен разказ, история усукана с измама и корупция – това са неща които са присъствали във Max Payne до сега и без съмнение в Max Payne 3 отново ще ги видим. В новия Max Payne сенките и снега на New York са заменени със заслепяващото слънце на Южна Америка където целият изглед на играта е променен до неознаваемост, пълен със филмови ефекти, кът сцени, scan lines, chromatic aberration, shifting film stock. Първоначално вероятно ще ви дойдат малко в повече всички тези иновативни добавки и ще ви държат твърде разсеян, но след време ще свикнете и даже ще Ви харесва.

Геймплей

httpv://www.youtube.com/watch?v=rqjOXR9QnMo

Max Payne 3 е определено игра в която насилието присъства в промишлени количества. Може да направите огромна дупка в лицето на някои противник, които така или иначе сте обезвредили и лежи на земята под вас. Също така има стандартните глезотии като проследяване на куршума с които убивате последният човек в стаята и естествено скачане в ляво-дясно, напред-назад със забавяне на камерата за да имате достатъчно време за точен изстрел. Нивото на детайлите около вас е уникално, както и самата атмосфера, която пресъздава играта.

Геймплеят като цяло е опростен, елегантен и задоволяващ – веднъж овладели управлението играта ще Ви достави невероятна наслада и едва ли ще може да я оставите преди финалните надписи. Single-player историята е около 10-12 часа игра, но има доста допълнителни занимания в играта, които могат да Ви задържат още няколко часа заети след като приключите с историята.

Multiplayer

Multiplayer-а е изненада, която не мога да пропусна. Той може да бъде описан с 2 думи – пълен хаос (в добрия смисъл). Гангстерски войни – група от реални играчи се бие срещу друга група, като има 4 кръга в които трябва да се изпълняват различни мисии. Примерно да се убие лидера на противниковата банда или да се заложи/обезвреди бомба. А петият рунд е масово меле в стил last man standing . Определено от Rockstar Studios са се постарали да задържат вниманието на играчите доста след като са врътнали Single-player-а

Моля всички колеги, които решат да пуснат статията в техните сайтове да споменат първоизточника, както правя аз.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.