Max Pаyne 3 – Fail с продажбите

Max Pаyne 3 – Fail с продажбите

Въпреки че Max Payne 3 успя да превземе второто място в класацията на NPD, за най-продавана игра през месец май, издателите на играта са очаквали доста по-голям успех.

Rockstar – предоставят данни, които показват, че от играта са били продадени 440 000 копия за първите 30 дни от излизането на играта в USA. В глобален план може да се каже, че нещата стоят по-подобен начин.

Вероятно тази цифра не ви говори много, но за да ви стане по-ясно ще дам пример с друга игра на Rockstar – L.A. Noire, която през дебютния си месец продаде около 900 000 и беше нарочена като провал.

Доста от известните анализатори в този бранш определиха Max Payne 3, като epic fail – точно заради малкото продажби който е реализирала играта.

Някои от основните грешки, които са посочвани от анализатори са това, че от Rockstar са се забавели толкова много с това продължение (8 години) и странното решение което са взели – а именно да оставят настрана работата по GTA V, за да работят по Max Payne 3.

Ето едно интересно gameplay видео:
httpv://www.youtube.com/watch?v=8P45g2hCnSs

Компанията производител Take-2 Interactive беше обявила преди премиерата на играта, че очакват над 3 милиона продажби, но това в момента изглежда доста оптимистично пророчество.

Тук може да видите ревю на Max Payne 3

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Един коментар в Max Pаyne 3 – Fail с продажбите

  • toni  написа:

    sirio sam 123. sa hai jybavata igra otantonio.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.