Magicka: Wizard Wars излиза на 28 Април

Magicka: Wizard Wars е free-to-play игра от типа wizard, като в момента е в предварителен достъп в Steam. Цялата игра излиза на 28 Април, отново в платформата на Steam.

Играта ще пристигне с нови карти, нов мод носещ името Soul Harvest и множество нови функции, някои от тях ще бъдат пуснати още в предварителния достъп на играта през 14-ти Април.

Новата система за прогрес в играта вече е на лице, както и възможността да пробвате spells преди да ги закупите. „Ние разработчиците сме много благодарни и задължени на нашата общност, за участието им в кампанията ни Early Access“ – каза game директора на Magicka: Wizard Wars David NisshagenКато добави също, че нямат търпение да пуснат играта за масово ползване.

Ето едно видео на играта:

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.