Hatred с нов трейлър

От Destructive Creations пуснаха нов надъхващ трейлър на Hatred. От новото видео се вижда част от геймплейа, който изглежда ще съдържа немалка доза насилие, но не вярвам някой да е очаквал нещо по-различно.

Все пак играта получи ESRB рейтинг “AO” (Adults Only), което също така ще се окаже и проблем за издаването на играта за конзоли, понеже авторите на въпросните платформи не биха позволили игра с толкова насилие да се играе на разработките им.

Hatred може да бъде поръчана предварително от сайта на играта, а съвсем скоро ще бъде пусната и в Steam, където успя да си извоюва място преди няколко месеца.

Официалната дата на която може да очакваме заглавието е 1-ви Юни. Hatred наистина изглежда някак си мрачно и зловещо, вероятно ще зарадва хората търсещи подобна атмосфера..

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.