Harry Potter for Kinect – излиза тази есен!

Harry Potter for Kinect – излиза тази есен!

Warner Bros Interactive Entertainment с нова игра от поредицата Harry Potter на есен! Последната част, която издадоха от поредицата беше Harry Potter and Deathly Hallows. Преди да се мятате да ме четете по-надолу искам да обърна внимание, че играта ще бъде само за Xbox360, както издава самото заглавие.

Новата игра Harry Potter for Kinect ще бъде разработвана от английското студио Eurocom автори на игри като – 007 Legends, Pirates of the Caribbean: At World’s End, Ice Age 2: The Meltdown, Batman Begins. Играта както споменах по-горе ще бъде ексклузивно за Xbox360 позволявайки на играчите да я играят без какъвто и да е специален контролер (само чрез Kinect).

В новата част на играта отново ще може да се играе с любимите на всички главни персонажи на поредицата, естествено в това число влиза и Хари Потър, но не това е по-специалното тук. Освен да се превъплатите в Хари ще може да играете и като самите себе си. Kinect – ще може да сканира лицето на играчите и да създаде персонаж по негов образ. – Якооо! : )

Сензорното устройство на Microsoft ще дигитализира движенията на играча и ще се подчинява на „вълшебните“ думи, чрез които ще бъдат правени магии в играта. Warner Bros обещават на всички фенове на играта и на филма приключения, които не са изживявали до сега. Давайки пример с възможността на играча да участва в състезания с летящи метли, да се дуелира с други магьосници (дори с лорд Волдемар) или да влиза в битки с пиксита.

Трейлър:
httpv://www.youtube.com/watch?v=OXizEuYzLRI

Учудващото е, че играта Harry Potter for Kinect е по-скоро за деца, но ще бъде с ограничение PEGI, за ползване от деца над 12 годишна възраст.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.