Геймплей трейлър Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

От Ubisoft представиха ново видео на Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. Ако трябва да бъдем по-конкретни в трейлъра са показани част от уменията на различните видове „Оператори“ в играта, според компанията издател, това добавя още един тактически елемент към gameplay-а на играта.

Освен трейлъра, от Ubisoft представиха и колекционерското издание на Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. То ще включва Gold Skins за всички оръжия, колекционерска кутия и наръчник за развиване на тактически умения от 120 страници.

Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege ще излезе за PC, PlayStation 4 и Xbox One, като датата все още не е ясна, но вероятно няма да бъде по-късно от края на тази година. Хора, които са заявили предварително копие на играта в определени магазини, ще получат достъп до бета теста на играта.

Освен геймплей трейлъра, има още едно видео – зад кулисите на играта. В него може да видите част от екипа на играта, които издават пикантни подробности за „Операторите“ и различните роли, изпълнявани от всеки един. Видеото може да видите тук.

Поствам и малко скриншоти:

Gameplay trailer:

[youtube id=“lG9PuYxh_q0″]

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
, , , , ,

About ТОП игри

Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
View all posts by ТОП игри →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.