Diablo III системни изисквания

Diablo III системни изисквания

Знам, че е малко късно да ги пускам сега, но понеже получих съобщение вчера с въпрос: “Защо ги няма системните изисквания на Diablo III“, на което не знаех как да отговоря. Както и да е по-добре късно от колкото никога : ).

Ето първо едно Gameplay video за надъхване:
httpv://www.youtube.com/watch?v=NQMBIRipp5A

По на долу ще намерите системните изисквания за Windows i Mac, както и класовете в играта.

 

    Минимални системни изисквания на Diablo 3

 

Windows
Windows® XP/Vista/7 (последен сервизен пакет) с DX 9.0c
Intel Pentium® D 2.8 GHz или AMD Athlon™ 64 X2 4400+
NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro или по-добра
1 GB RAM (XP), 1.5 GB (Vista/7)
12 GB свободно HD място
DVD-ROM (нужен за дисковата версия само)
Broadband* връзка
1024×748 резолюция

Mac
Mac® OS X 10.6.8, 10.7.x или по-нов
Intel® Core 2 Duo
NVIDIA® GeForce® 8600M GT или ATI Radeon™ HD 2600 или по-добра
2 GB RAM
12 GB свободно HD място
DVD-ROM (нужен за дисковата версия само)
Broadband* връзка
1024×768 резолюция
Имайте предвид, че не всички Wireless връзки покриват изискванията за интернет връзка на играта.

Препоръчителни системни изисквания на Diablo 3

Windows
Windows® Vista/7 (последен сервизен пакет)
Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz или AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® 260 или ATI Radeon™ HD 4870 или по-добра

Mac
Mac® OS X 10.7.x или по-нов
Intel® Core 2 Duo
2 GB RAM
NVIDIA® GeForce® GT 330M или ATI Radeon™ HD 4670 или по-добра

Ето малко информация и какви герои има в играта:

Магьосник (Wizard) — Магьосникът е бунтарски заклинател, чиито умения изненадват и дори надминават тези на най-великите магове. Произлизащ от Ксиансай, магьосникът е преминавал от училище в училище и е учел все повече и повече.Магьосникът е специалист в магиите свързани с елементите (огън, вода, светкавица и вятър). Едни от най-мощните му магии са “Хидра” и “Метеор”. Недоволен от тези “лесни” магии, магьосникът е овладял “Заклинанията на мистерията”. Огъвайки времето и реалността, магьосникът е доказал своите умения като заклинател. На последно място магьосникът е овладял силата да направлява мечове и да призовава същества в помощ в боя с демоните които сега населяват “Светилището”.

Шаман (Witch Doctor) — Шамана е ритуалистичен вууду боец. Появявяйки се от дълбоките джунгли на “Светилището”, той всява страх със своите тъмни изкуства и магии. Медитирайки, той получава достъп до “Неоформената земя” откъдето призовава духове ужасяващи противниците му до смърт. Този герой дори има възможността да съживява мъртвите, в човешки или нечовешки тела, и да ги командва. Живота в джунглите е дал възможността на този войн да използва прахове и елексири за да създава огнени и отровни вещества. Макар че самият герой не участва директно в битките, чрез духовните си умения и магии, той е ценен съюзник в битката с демоните, нападнали неговият дом.

Варварин (Barbarian) — Вараваринът е истински войн. Използва чисто физическа сила за да унищожава враговете си. Варваринът е чист пример за герой тип – близък бой, размахвайки огромните си оръжия, той се бори със злите сили надвиснали над “Светилището”.

Монах (Monk) — Монахът е свещен войн, изпратен от своя манастир за да прочисти земята от демоните. С помощта на своите 1001 Бога монахът избива обитателите на Ада със цял арсенал от свещенни атаки. Заедно с това монахът използва руническа магия, създавайки мощни атакуващи и защитни аури около него и около други биещи се на негова страна. Тренировките в манастира са дали на монаха най-страшните му оръжия – неговите юмруци.

Ловец на демони (Demon Hunter) — Ловецът на демони е герой за далечен бой. Съчетавайки в себе си убийствена точност, акробатични номера и умения да залага капани, той ще се бори със силите на Ада по по-тактически начин. Уменията за далечен бой като “Molten Arrow” и “Multishot” помагат на демоничния ловец да убива своите противници отдалеч, докато механизирани капани му позволяват да избива противниците без те да могат да отвърнат. За да се допълни напълно арсеналът на този герой, той използва и тъмна магия, научена от наблюдения върху демоните и чудовищата които биват унищожени от самия него.

П.С Също така ме попитаха и кога ще има “Хакерски сървъри на Diablo 3” – е за това не знам. Но вероятно и Diablo III няма да е проблем за skidrow, а тези са българите които са заявили че ще пуснат сървър d2hackers.org

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.