DC’s Infinite Crisis излезе!

Играта Infinite Crisis е free-to-play МОБА базирана на DC компиксите, може да разгледате официалната Steam страница и ако Ви хареса да я пробвате.

Цялата DC мулти вселена е нападната и се налага герои и злодеи от различни планети да се съюзяват за една финална битка, която ще реши съдбата им. Infinite Crisis не е много по различна от всички други multiplayer онлайн battle arena игри, напълно безплатна е със седмична ротация на DC героите.

Ако мислите да играете сериозно, препоръчвам да си вземете Elite Pack DLC през Steam, които отключва всички 33 героя в играта и получавате gold Superman skin за по-малко от 33 долара, промоцията е до 10-ти Април.

А хората които разцъкват играта от бетата, то те вече са похарчели 28 долара за нея и притежават всички герои също. Ето едно трейлърче на играта за тези, които се запознават с нея от този пост.

Infinite Crisis – Official Trailer:

Пускам и едно видео, от което може да се добие ясна представа за gamplay-a на играта, не че концепцията на МОБА игрите, не е ясна, но все пак..

Споделете мнение, ако вече сте пробвали заглавието, аз лично към днешна дата все още не съм. Гледах 15-тина минути един стрийм, изглеждаше забавно, особено това Superman dog.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.