Days Gone

Days Gone

Тe идват за теб
Моторът ти е единственото средство за предвижване в това увлекателно екшън приключение, развиващо се в огромна и жестока пустош.

Карай и се бий в една смъртоносна, постпандемична Америка
Имаш ли умението – и хладнокръвието – да оцелееш сред ужасите на един съсипан свят в това огромно световно екшън приключение?
Влез в напръсканите с мръсотия обувки на бившия разбойник рокер – дякон St. John, ловец на глави, който се опитва да намери причина да живее на място, заобиколено от смърт. Търси из изоставените места оборудване, за да си създадеш ценни пособия и оръжия, или се възползвай от възможностите заедно с другите оцелели да се опиташ да си набавиш прехрана чрез честна търговия… или по по-жестоки начини.
Когато човечеството е опустошено от глобална пандемия и съсипано от диви същества, известни като Freakers, всяка грешка може да бъде последната ти в опита ти да създадеш нов живот във враждебната тихоокеанска северозападна пустиня.

Забележителна обстановка
От гори и ливади до заснежени равнини и полета с пустинна лава – Тихоокеанският северозапад е красив и смъртоносен. Открий разнообразие от планини, пещери, мини и малки провинциални градчета, белязани от милионите години вулканична дейност.

Жестоки неочаквани срещи
С порочни банди и орди от Freakers, които обикалят страната, ще трябва да се възползваш напълно от разнообразието от променящи се според нуждите ти капани, оръжия и умения за надграждане, за да останеш жив. Не забравяй своя мотоциклет Drifter – безценен инструмент в просторната пустош.

Постоянно променяща се среда
Яхни седалката на надеждния мотор на дякона и открий динамичния свят, сериозно повлиян от времето, драматичния цикъл на деня и нощта, както и еволюирането на Freakers, които привикват към заобикалящата ги среда – и хората в нея.

Непреодолима история
Изгуби се в силната история на отчаянието, отмъщението и съжалението, докато дякон St. John търси надежда, след като изживява дълбока лична загуба. Кое е това нещо, което ни прави хора, когато се изправим пред всекидневната борба за оцеляване?

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.