Dark Souls проблеми с PC версията

Dark Souls проблеми с PC версията

Когато през април тази година From Software обяви, че ще направи доста закъснял, но очакван с голям интерес порт на Dark Sоuls за РС, компютърните мазохисти затаиха дъх в очакване на уникалното сървайвъл RPG на техните монитори.

Оказва се обаче, че това няма да е толкова лесно.

В интервю по време на Е3 2012 продуцентът Дайсуке Учияма признава, че прогресът става по-бавно, отколкото първоначално студиото е очаквало и много технически проблеми съпътстват порта – при това не само техническите ограничения, като броя кадри в секунда, които така или иначе ще бъдат пренесени в РС версията.

„Ако трябва да съм напълно честен, имаме доста проблеми поради факта, че не сме достатъчно опитни в портването за РС„, признава Учияма. „Първоначално си мислехме, че ще стане лесно, но се оказа че това изобщо не е така. В момента все още работим по портването и се мъчим сериозно“.

По-нататък продуцентът обяснява, че РС игрите не са особено популярни в Япония и на From реално не се е налагало да се занимава с тях досега. Що се отнася до техническите ограничения на конозолната версия, като спада на кадрите в секунда на места като Blighttown, те ще присъстват и в РС порта.

Dark Souls Trailer:
httpv://www.youtube.com/watch?v=s7U-a9pJtHQ

„Искахме да пуснем РС версията колкото се може по-бързо и затова тя е просто един конозлен порт. Нямаме време за никаква оптимизация“.

Новината е взета от PCmani.bg

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Един коментар в Dark Souls проблеми с PC версията

  • Робин  написа:

    Намерих сайта ви наскоро,докато търсих новина за един сайт наречен Adventurersbg.Незнам дали сте го чували.Съдържа български преводи на игри и новини от гейм индустрията.Намерих сайта ви случайно и смея да твърдя,че е възхитителен.Хората навред могат да научат всичко за любимите си игри и смятам,че това е чудесно.Искам разрешението ви да използвам някоя куест новина от вашите за гореописаният сайт ако позволите.Благодаря предварително.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.