Crookz: The Big Heist – Стратегически Планирани Кражби

Crookz: The Big Heist

Crookz: The Big Heist – Стратегически Планирани Кражби

Crookz: The Big Heist ще ви даде контрол над екип от професионални крадци, върлуващи в 70те години. Очаква ви тактически геймплей в реално време, с опция за пауза и задавате на разнообразни команди.

В Crookz: The Big Heist става дума за професионално планиране на обири. Тук ще имате възможността внимателно да планирате всеки от ходовете си, избирайки както пътя, който всеки герой да поеме, така и подхода си. Играта силно напомня заглавия от миналото, от типа на commanods, благодарение на позицията на камерата и контрола на героите.

Геймплей
Грабежите в тази игра, могат да бъдат оприличени до някъде на тези в Payday: The Heist, с разликата че откриването ви води до Game Over вместо до напрегнати престрелки. Когато започвате дадено ниво, ви се предоставя възможността да разгледате плановете на сградите, и да създадете собствения си план, по който най-ефективно да свършите работата. Ще можете също така да изберете екипировката, която вашите хора да използват. При съставянето на отбора си за всяко ниво, ще трябва да взимате под внимание препятствията и противниците, с които то е изпълнено и да се екипирате според ситуацията. Всеки герой може да носи до три предмета, всеки от които струва известна сума пари, но разширява способностите на вашия човек. Повечето герои, например, не могат да отключват ключалки без да разполагат с дадения инструмент. Изключение в случая е ключаря на групата, който няма нужда от допълнителни джаджи за да мине през повечето врати. Той обаче не е от най-добрите спринтьори и ако изберете него, ще трябва да направите известни промени в останалите членове.

Crookz: The Big Heist

В Crookz: The Big Heist ще трябва внимателно да подбирате и екипирате членовете на екипа си според специалните им способности.

Графика и Атмосфера
Играта е доста шарена, стигаща до абсурди на някои места. На известна част от геймърите това може да не им допадне особено, но личното ми мнение е, че това напълно се вписва в шантавата забавна атмосфера на 70те години, в които действието на играта се развива. Историята на заглавието е доста клиширана и това до някаква степен гради атмосферата допълнително – лош англичанин прецаква нашите добри крадци, години по-късно те сформират бандата отново, в опит да окрадат достатъчно пари за да могат да му го върнат тъпкано. Crookz: The Big Heist е приятна, шантава стратегическа игра, в която лесно можете да изгубите десетки часове без да се усетите.

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.