Български проект за мобилна игра – Navvy

Искам да Ви запозная с една мини аркадна игра, която на пръв поглед не изглежда никак зле, екипа на играта е съвсем малък, а самата игра носи името Navvy и определено заслужава нашето внимание.

Както става ясно от заглавието, хората които стоят зад проекта са Българи и в момента набират средства с които да реализират въпросната мини игричка.

Ако имате възможност и желание, може да им пратите някой долар използвайки този линк. Там има също доста информация за играта и авторите.

hvw0cpamrjlg42gfoihf

Navvy е предназначена само за мобилни устройства, целта в играта е да построите най-дългата железопътна линия в Дивия Запад. Името на играта произлиза от английското „navigational engineer“, което се използва като нарицателно за хора, които строят канали или линии за превоз.

Геймплей-а на играта се състои главно в това да избягвате препятствия докато строите железопътната линия в пустошта.

Нововъведенията които се предвиждат от авторите са часовник, който забавя времето и ви дава възможност да строите повече, бутилка с вода от която придобивате повече сили и оръжия за да отстранявате препятствията.

Геймплей скирншотове:

20150414005844-recap

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.