Assassin’s Creed Unity – Изтече геймплей видео

От Ubisoft успешно успяха да блокират всички клипове в youtube от Rift Mission използвайки авторските си права. Видеото е направено от тестър на Assassin’s Creed Unity, който очевидно е нямал разрешение за това.

От началото на видеото се вижда един нов режим на Assassin’s Creed Unity – предизвикателствата. Най-общо казано, за определено време трябва да съберем нужната информация, като всичко се развива в Анимуса.

При достигане до определена точка на картата се появява асасин, който трябва да бъде освободен. Накрая на мисията може да видим как са се справели със същите предизвикателства нашите приятели и да сравним точките си. Също така се вижда и колко „парички“ ще получи нашият персонаж Арно, с които можем да си подобрим уменията.

Във видеото е показан само чист геймплей, като няма перфектно изрязани откъси от играта и напаснати кътсцени, похвати използвани в повечето трейлъри или официални геймплей видеа. Става ясно и че самият фрийрън е претърпял доста промени, макар и повечето от анимациите да не са пипнати кой знае колко.

Все пак видеото не беше качено само в youtube и от ubi не могат да спрат разпространението му, може да изгледате видеото тук: Assassin’s Creed Unity: Mission Rift – Video

Assassin’s Creed Unity излиза на 28 октомври за PC, Xbox One и PlayStation 4

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.