iSlash Heroes – Преглед

iSlash Heroes за (iOS/Android)

– Пригответе се за яростно вилнеене Insane mod в тази игра, в която ще режете с пръст не враговете на героя ви или хвърчащи плодове. Тук ще имате възможност да режете една дъска, която представлява игралното поле. Освен това ще бъдат изпитани не само вашите реакции, но ще се изисква и малко логическо мислене и последователност и прецизност при игра. Но това със сигурност не означава, че играта и геймплейа не са абсолютно задоволяващи и покриващи всички желания на модерният геймър. Играта е напълно безплатна, като предлага разни платени благинки.

Геймплей

iSlash Heroes има един основен режим на игра, който е познатият на всички стил с три звездна точкова система за всяко минато ниво. Целта ви е да минете всяко ниво, което отключвате като минете успешно предишното.

iSlash Heroes

Различните нива имат различни дъски, които трябва да разрежете, като внимавате от въртящите се остриета. Много е важно да знаете, че не можете да режете дъската между две остриета. Тази част, която е отрязана не трябва да има нищо, което автоматично означава, че крайният формат на дъската ще бъде максимално малко парче дърво с всички остриета в него.

Индикатора, които ще ви показва прогреса в нивото е зелената линия в горната част на екрана. Трябва да достигнете червеният възел и ще минете нивото. В зависимост от бързината и броя на движенията, ще получите от една до три звезди.

Разбира се, има голямо разнообразие в нивата и ще видите много различни видове дъски. Колкото по-напред стигате, толкова по-трудно ще става рязането. Освен въртящите се остриета, ще срещнете дъски с метални ръбове, които ви пречат да режете от всички страни.

Нива

iSlash Heroes има на разположение в момента поне 200 нива, които са разпределени в различни светове на една много красива и пъстроцветна карта.

iSlash Heroes

През няколко нива, ще бъдете изведени от познатият геймплей и ще се срещнете с противник. Той е готов на всичко, за да ви попречи да минете нивото. За разлика от другите нива, тук ще срещнете съпротива благодарение на различните коварни номера, като хвърляне на димни бомби, които ви пречат а видите дъската.

Контрол и графика

Контрола на iSlash Heroes е супер лесен и интуитивен, само трябва да плъзнете пръст в някоя посока, за да разрежете дъската. Просто се уверете, че тази част, която режете няма острие.

iSlash Heroes

Графиката на iSlash Heroes не е особено сложна и честно казано нивата в играта нямат значителен брой детайли и ефекти. Това не е задължително условие, за да наречем графиката лоша, защото тук в iSlash Heroes забавният геймплей и пъстрите и свежи цветове, правят изживяването неустоимо задоволяващо.

Взето от appovete.com

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.