iPhone 8 ще поддържа безжично зареждане

iPhone 8 ще поддържа безжично зареждане

С наближаването на септември, спекулациите около новия смартфон на Apple се засилват и с днешна дата потвърждение получава един от основните слухове за него: iPhone 8 ще може да се зарежда безжично.

За това се заговори още от февруари, но сега потвърждението идва от шефа на компанията за мобилни аксесоари RAVPower, който е категоричен:

„Следващият iPhone ще има специална технология за безжично зареждане. Нашето безжично зарядно устройство ще може да зареди телефона при максимална скорост“, казва той.

picpath_3_40978

 

Добавяйки слуха за стъклен гръб, необходим за безжично зареждане, това определено води до заключението, че десетото поколение iPhone ще предложи удобната опция за зареждане без досадни кабели.

Apple Watch вече използва Qi протокола, макар че той е модифициран и в резултат часовникът не работи с официалните Qi безжични зарядни. За iPhone компанията има избор между Qi и Airfuel – два стандарта за безжично зареждане, които изискват устройството да е поставено върху специалната база.

Източник:kaldata.com

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.