Преглед – King’s Bounty: Armored Princess

King’s Bounty: Бронирани Принцеси прави повече от добро впечатление. Култовият хит King’s Bounty: The Legend в самостоятелен експанжън до 2008г. не добавя почти нищо към формулата за добра стратегическа ролева игра. Докато тук разработчиците от Katauri Interactive в момента са на път да спечелят всички награди за иновации. Тази игра определено трябва да се пробва от всеки любител на този жанр.

Повечето от сюжета на “Бронетанковата Принцеса” е ясен продължение на оригиналната King’s Bounty с малко допълнения. Демоните, които воюват във фентъзи царството Endoria се завръщат за втори рунд, и само Бронираната Принцеса е застанала на пътят им. Вие играете Принцеса Амели , която е прислужница в пощата от където ветровете я изпращат направо в нереалният свят “Teana” , където тя ще търси своят ментор, рицарят Бил Гилбърт и осем магически камъни, които могат да спасят света. Това в последствие се превръща в тропическо бягство, защото се оказва, че вие се намирате някъде на Карибите и целият свят е разделен на острови, като всеки от тях има различни особености. Някои от тях са пълни с пирати, например, друг с варвари и така нататък. Към това се добавя и енергичната атмосфера на новата игра, както и приключенията които са на лесно смилаеми парчета. Играта също ви позволява да проверявате почти веднага дали сте достатъчно подготвен за определен остров или трябва да натрупате още малко опит (levels). Нападащите ви на куп непобедими варвари на нов остров, например е много добър знак, че трябва да сритате платнохода в обратната посока. Новите острови обикновено могат да бъдат достигнати само с карта, която сте взели след битка с някои много силен противник.

Въпреки че тя е роб на своя жанр, King’s Bounty: Armored Princess все още е впечатляващо представяне на съвременните RPG стратегии. Историята, проучванията, борбата, както и развитието на характерите се събират в една голяма, пристрастяваща игра, която ще те държи под напрежение за много, много часове.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.