Пръв поглед – Mytheon

Mytheon е масова онлайн игра, която в момента се разработва. Според думите на разработчиците играта ще бъде от “новото” поколения ММОРПГ игри. Надявам се да бъдем изненадани приятно.

Геимплей-а на играта се базира върху Гръцката и Египетската митология. Години наред боговете властват над хората, но сега настъпва моментът, когато и хората ще имат своя шанс. Над всички живи (и неживи) властват трите Сестри на Съдбата, които са създали специални камъни на силата, чрез тях хората могат да се изправят срещу боговете.

Като цяло всичко в играта се върти около тези камъни. Чрез тях може да се призовават митични същества, да се създават конструкции или да се правят магии. В играта има три класа, като всеки клас притежава определен вид специални камъни. Класовете са Елементалист, Ейдолон и Уаркастер. Елеметалистите са наследници на магьосници и владеят природните стихии – въздух, вода, земя и огън. Този клас разполага предимно със заклинания, но слабата им страна е, че не разполагат със същество придружител. Ейдолоните са наследници на Египетски монаси, те се специализират в лекуващи и поддържащи заклинания. Техните специални умения са конструкциите. Уаркастърите са наследници на силни и древни войни. Те имат най-голямо разнообразие в призоваването на придружаващи същества, но са най-слаби в лекуването.

Стратегическите елементи в играта са това, как ще решите да ползвате специалните камъни и какви придружители и магии ще използвате в битките. Играта ще поддържа игра в party и PVP битки.

В момента се набират бета тестъри за играта. Може да се запишете и регистрирате в сайта на Mytheon.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.