Играта Need for Speed с порт за компютър.

Need for Speed Cover

Играта Need for Speed с порт за компютър.

Играта е част от топ заглавието Need for Speed което си е извоювало не малка репутация, предполагам, че няма човек на възраст около 20, който да не е играл някоя от частите.

Без значение дали на компютърна платформа или конзола, ако някога сте имали влечение/страст към игрите, то със сигурност сте пробвали Need for Speed. В това ревю, може да усетите лекото ми недоволство, но като сложим играта на везните, предполагам, че плюсовете ще са доста повече от минусите. В този случай съвсем спокойно може да игнорирате хейтърските ми подхвърляния и коментари : ).

Преди да се захванем за работа може да хвърлите едно око на статията ми от преди няколко месеца – ребут на Need for Speed, за да се ориентирате, коя точно част излиза в момента. Need for Speed има своите проблеми и недостатъци (съвсем не малко при това), но те са по-скоро пренабрежими и леко дразнещи, от колкото фрапиращи, може дори да не им обърнете внимание, ако не се вглъбявате в тях, както аз се опитвам да правя обикновено, но за съжаление не винаги ми се получава. Като цяло, ако изключим тези „малки“ недостатъци на тази компютърна/конзолна игра, новата Need for Speed е доста интересна и забавна, предлагаща достоен за името си геймплей и наслада от изиграването й.

Играта от към история и сюжет не е нищо иновативно или запомнящо се – вие сте незнаен състезател без репутация, който тепърва трябва да се доказва в виртуалната реалност на града Вентура Бей. Има доста LIve action сцени, в които с ръка на сърцето казвам, че са пълен булшит, но няма да влизам в повече подробности, за да не убивам ентусиазма на някои от вас.

Live action cutscens

PC порта е ок, изпипан е признавам си. Има доста опции по-графичната част, които ще може да си настройвате според машината на която играете и лесно се докарват добри кадри за безпроблемна игра. Ghost Games получават моите адмирации за добре свършената работа с компютърната версия на играта. Забележките ми са по-скоро към самата атмосфера в играта – всичко е много тъмно и състезанията са само през нощта, което прави всичко изключително мрачно. Не че не се вижда абсолютно нищо, но можеше да се направи една идея по-светла визията, ако трябва да бъда честен, леко се тормозих по време на игра. Има също доста опции за настройване на клавиатурата, но Ви препоръчвам да играете с по-удобен контролер(всички знаем какво е управлението на автомобил с клавиатура). Има и поддръжка на волан, един от огромните плюсове на играта!

Геймплейа в Need for Speed е що годе ставащ, ако трябва да го сравня с този на Need for Speed Rivals, примерно тук полицията не е толкова досадна и агресивна. Даже бих казал, че е в другата крайност и трябва доста да се потрудите за да Ви подгонят.

Need for speed 2016

Няколко бързи минуса – играта не може да се спира на пауза, предполагам не трябва да обяснявам какъв проблем се оказва това, когато все още се борите с настройките на видеото или контролерите. Саундтракът и музиката в играта е просто отвратителна, чудя се как въобще са подбрали толкова лоша музика. Препоръчвам Ви да спрете музиката от играта и да си пуснете нещо в Youtube : ).

Ето едно атрактивно видео от играта на Ultra High Graphic:

Need for Speed със сигурност винаги ще бъде игра, която си заслужава да се пробва, дори само заради спомените, които имаме (повечето сме израснали, превъртайки някоя от версиите й, по няколко пъти при това). Минусите не са чак толкова и със сигурност няма да откажат по голямата част от вас да пробват играта.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.