Battlefield: Bad Company 2 Update

Феновете на онлайн shooters са прекарали добре последните няколко месеца с игри като Left 4 Dead 2 и Modern Warfare 2 тези две игри окупираха гейм-конзолите по-цял свят. Но това е само началото, защото в началото на 2010г. ни очакват редица интригуващи shooters, които задължително ще се пробват. Едно от обещаващите заглавия е DICE’s Battlefield: Bad Company 2, игра която държим под око от доста време. В играта се очаква да има нови превозни средства, които се очаква да видим в снежната карта Порт Валдес, и новият клас опции за персонализиране на прашната карта Арика Харбър. Bad Company 2 ни дава шанс да видим 2 нови локации и нов режим на геймплей: Deathmatch Squad.

Всеки път когато сме играели Bad Company 2 сме се забавлявали изключително много. Големи карти, разрушени сгради, много превозни средства които ви позволяват да преследвате победата от няколко различни ъгли. Независимо дали играете като снайперист по покривите, танкист или объркан медик бягайки около враговете с дефибрилатор в ръка, в тази игра има място за всякакъв вид стил на игра. Bad Company 2 е очакван да се появи на 2 март тази година.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.