Avatar: The Game – Преглед

Официалната видео игра – James Cameron’s Avatar – The Game е базирана на касовият филм „Avatar”. Видео играта както може би сами се досещате няма да следва точно сценария на филма. Всичко започва с пристигането ни на планетата Пандора, която е изключително красива и тайнствена. Там ще се запознаем с местното население На’ви, както и с доста други непознати форми на живот, като някой от тях не са приятелски настроени. Когато се появява конфликт между На’ви и “Корпорацията RDA” – корпорация, търсеща ценни ресурси. То вие ще трябва да избирате на коя страна да застанете.

Потопете се в красивият свят на Пандора пресъздаден изключително добре от производителите на играта Ubisoft Entertainment. Създайте собствен герой и придобивайте нови умения с развитието на играта.

Независимо коя кауза ще подкрепите – RDA или На’ви. Ще имате на разположение повече от 60 оръжия на RDA и На’ви комбинирано. Повече от 20 умения за всеки клан. Доста разнообразни и невиждани до сега във видео игра превозни средства, както и доста голям избор на животни за яздене.

Играта е добра и според мен всички, които са гледали филма и им е харесал, то задължително трябва да погледнат и играта. От към графика са се представили също доста добре макар, че за мен Crysis 2 си остава играта с най-добра графика.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>