Assassin’s Creed III – Новини

Най-напред чухме анонса. После видяхме няколко шота. Сега идват ред и на първите подробности

Засега те все още са неофициални, тъй като премиерата на Assassin’s Creed III ще стане на 5 март, но бдителни фенове успяха да извлекат следната информация от новия брой на списание Game Informer.

Новият асасин в поредицата е със смесено потекло – наполовина англичанин, наполовин индианец от племето на мохиканите. Английското му име е Конър, а на езика на туземците се нарича Ratohnhake:ton. Отгледан е от мохиканите, но когато английските колонисти опожаряват вигвамите им, той се зарича да отмъсти жестоко за това. Очаква се ефектът от различните дела – добри и лоши – да бъде засилен, като както колонистите, така и местното население ще имат своите положителни и отрицателни черти. Идеята е моралният конфликт отново да се впише в глобалния конфликт между асасините и тамплиерите.

Действието в Assassin’s Creed 3 се развива в тридесетгодишен период между 1753 и 1783 г., като основните локации, които ще посетим са Ню Йорк и столицата на Нова Англия Бостън. Предполага се, че големината на картата е около 1.5 пъти по-голяма от тази в Brotherhood. Специално внимание ще се отдели на историческите възстановки като дизайнерите на Ubisoft са подготвили важни събития като опожаряването на Ню Йорк и обсадата на Континенталната армия на Джордж Вашингтон при Вали Фордж. По всяка вероятност геймърите ще имат възможност да участват пряко в тези и други исторически събития.

Енджинът на играта също ще бъде ъпгрейднат, за да позволи „няколко хиляди“ герои да бъдат изобразени във всеки един момент на екрана. Както се досещате, главната причина за това е пресъздаването на битки между големи армии. Освен това теренът в играта ще се променя с минаването на годините. Примерът, който е даден гласи, че едно бойно поле, осеяно с хиляди трупове и сражаващи се войници по-нататък в играта може да се превърне в изоставена местност или застроен наново терен.

Имайте предвид, скъпи читатели, че на този етап всичко това е непотвърдена информация, но верни на принципите си, нашето желание е да ви запознаем с нея колкото се може по-бързо. Повече подробности очаквайте на 5 март, когато е официалната премиера на Assassin’s Creed III.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.