Urage Hama – евтина геймъркса мишка.

Мишката Urage Hama е еднакво удобна, както за дясна така и за лява ръка. Има малки тефлонови крачета, които не оказват почти никакво съпротивление на повърхността под тях, позволявайки свободно движение на ръката. Дизайна на мишката освен удобен е и доста приятен за окото.

Hama-GmbH-uRage-and-uRage-evo-Mice-get-Listed-2

 

Предаването на данните става с 500 Hz, според мен се вписва напълно в рамките на нормалното за такъв клас мишка. Оптичният сензор работи с 2400dp – доста добре балансиран. Самият сензор може да бъде и регулиран ръчно за по-голяма прецизност и точност (2400/1800/1200/600), като за това даже не се нуждае от софтуер (има бутонче на самата мишка и индикатор, чрез които може да се ориентираме за конкретната настройка). Мишката разполага с кабел, които е дълъг 2 метра – да тук дължината има значение ; -).

Целият корпус на мишката е украсен със синя светлина (малки диоди), а от страната на дланта светлината е червена.

Ако търсите евтина геймърска мишка, която освен удобна да бъде и красива – това е вашата мишка! Съпоставяйки цена и качество аз лично не успях да намеря по-изгодна мишка на пазара от тази.

Може да намерите изгодно Urage Hamaтук.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.