Гейминг хедсет Gamdias HEBE Wired Black/Red

GAMDIAS е сравнително нова компания на гейм пазара. Създадена през 2012-та, марката успява да се наложи бързо. Отличителните черти на всеки един от гейм аксесоарите са дизайн, простота на формите и високо качество.

Хедсетът GAMEDIAS HEBE GHS2300 представлява жични гейм слушалки с изключително високо качество на звука. Интегрираните специални NdFeB магнитни драйвъри увеличават аудио качеството, като осезаемо това се усеща при басовите тонове.

Gaming headset

Дизайнът на хардуера е изключително лек и позволява комфортното му носене по време на дълги гейминг сесии. Пластмасата е лека, но същевременно с това е комбинирана със стабилната звукоизолация на удобните и меки дунапренени възглавнички, която ще ви остави необезпокоявани от външни шумове.

Интегрираният микрофон позволява лесна и плавна комуникация с остнаалите членове на тима. И микрофонът, както самите слушалки, разполага с нойз редукционна технология, която прави комуникацията максимално ефективна, без намесата на странични звуци.

За да отговаря на всички гейминг стандарти, хедсетът разполага с удобно дистанционно за регулация на силата на звука и микрофона. Микрофонът, на свой ред, е с пластичен дизайн, който позволява позиционирането му в най-удобното за геймъра положение.

40mm гейминг клас драйвърите предоставят кристално чист звук и акустика с балансиран контрол на баса и подтоновете.

  • Дължина на кабела: 3.0m
  • Размери: 232 х 100 х 216mm
  • Честота: 20 ~ 20KHz
  • Стерео жак: позлатен, 3.5mm, 2бр.
  • Чувствителност: 100dB+/- 3dB на 1kHz
The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.