World of Warcraft – Legion

Legion

Вчера, 6ти Август Blizzard Entertainment разкри първите детайли около най-новия World of Warcraft expansion – Legion. Това се случи на Gamescom в Германия.

След като изгубиха огромна част от потребителите на популярното MMORPG Wolrd of Warcraft, Blizzard Entertainment са твърдо решени да поправят грешките си. По последни данни, компанията е загубила над 44% от subscriber-ите си от началото на Warlords of Draenor до този момент. Такова невероятно високо число би било пагубно за всяко гейминг студио … освен за Blizzard. Вместо да седят и да се вайкат (те не че не го правят, просто най-вероятно не го показват) момчетата са седнали здраво на задните си части пред компютърните екрани и са се захванали за работа както си му е реда. В новия expansion ни очаква епична битка (отново с Burning Legion-a, каква изненада), завръщането на огромен брой стари герои (ако крилатия, рогат пич на картинката по-горе не ви стига, то не се безпокойте – there’s more!), нов клас (също така крилат и рогат), коренни промени в начина по който предметите и по-точно оръжията действат, нови зони, инстанции, рейдове, 10 нови левъла и т.н.

Legion

Очакват ни и поредната доза гулданщини

 

Първо на първо – garrison (поне за сега) няма да има. Можете да дишате спокойно. А ако сте били едни от малкото играчи, на които им е допадало да седят сам-самички в гарнизон си, изолирани от остатъка от играта докато чакат queue-то да им намери случайни хора с които да играят (понеже са алергични към social взаимодействията), то не се безпокойте – ново място за AFK ще има. Там ще бъде поместена и новата система с последователите (да не сте си помислили, че сме се отървали от тъпите followers, a?). Играчите в Legion ще се събират в специални калсови зали (Class Halls), разпределени по еми … класове. Каква точно роля ще играят тези помещения не е напълно ясно но в презентацията се виждат солиден брой играчи наредени в различни стаи и зали, разговарящи с NPC-тата.

Следващата важна новост – оръжията. Над 100 ниво, оръжия няма да дропват. Вместо това, всеки клас ще се сдобие с едно от епичните Artifact оръжия от историята на играта. Retri Паладините например, ще размахват Ashbringer-a. Другите разкрити за сега оръжия са Sheilun, Staff of the Mists (оръжието на император Shaohao – древния водач на Пандария), Felo’melorn (меча на Kael’thas), Icebringer and Soulreaper (мечове създадени от фрагментите на Frostmourne, оръжието на Lich King-a), Doomhammer (чука на Orgrim Doomhammer и в последствие – на Трал). От това, което Bliz загатват, всяка специализация на всеки клас ще разполага със собствен artifact weapon, външния вид на който подлежи на customization.

Legion

Artifact Оръжията в Legion ще подлежат на customization.

Новият клас ще бъде Demon Hunter. Той ще бъде достъпен само за елфските раси – Night (Alliance) и Blood (Horde) елфите. За разлика от досегашните класове, Demon Hunter-a ще разполага само с 2 възможни talent tree-та – tanking и damage такова. Като стана дума за таланти, цялата система с таланти ще бъде доста променена, тъй като новите оръжия ще разполагат със специална система, даваща ви допълнителен избор между специални умения и perk-ове.

Legion

Само елфите ще могат да бъдат Demon Hunter-(к)и

Нова информация относно Legion се появява постоянно и тъй като expansion-a все още е в процес на разработка, почти всичко подлежи на промяна.

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.