TERA Online Europe получи нов ъпдейт – Go Berserk!

TERA ONLINE

 

TERA Online EU, европейския сървър на популярното f2p корейско ММО, получи дългоочаквания си ъпдейт – Go Berserk.

Cross Parry вече няма cooldown и Berserkerите ще могат да танкват. Очакват ви няколко нови инстанции както и нов battleground!

 

TERA Online, приятно шаренката f2p action MMORPG игра разполага с интересна бойна система, наподобяваща тази на fighting игрите. От играчите се изисква активно да избягват уменията на противниците, използвайки специални умения които включват i-frames (invulnerability frames – термин често използван в гореспоменатите fighting игри).

 

Комбинацията на такъв тип умения с традиционно по-бавната MMORPG бойна система съдържаща голям брой умения, разположени на hotbarове е едновременно най-големия плюс и най-големия минус на заглавието. За нещастие по-голямата част от хората се отказват още в самото начало, тъй като системата не е обяснена по лесно достъпен и разбираем начин.

 

TERA ONLINE castanic

TERA Online предлага шарен, но приятен за окото artstyle

Другия огромен недостатък на играта идва право от родината и – ако искате да постигнете каквото и да е в TERA Online, пригответе се да прекарате стотици часове в grind (или бръкнете на дълбоко в джоба си – братовчедите от Китай разполагат с огромни резерви от злато за всяка една игра на пазара). Ако можете да се справите с тези проблеми и сте готови да пренебрегнете факта че играта не е от най-пренаселените на пазара, то TERA може да ви предложи хиляди часове забавление.

Go Berserk донесе на играчите множество промени за класовете, нови предмети,инстанции и един Battlеground.Tanking способностите на Warrior-ите се повишават неимоверно, благодарение на Infuriate умението (преди достъпно само за Lancer-ите), премахването на cooldown-a от Cross Parry и повишаването на максималния им Resolve до 1500. Berserkerите получават още редица нови способности, превръщащи ги в още по-опасни врагове и позволяващи им да изпълняват дефанзивна роля в PvE – преди само Warrior и Lancer класовете можеха да изберат tank ролята.

Подробен списък с промените, включени в големия пач може да намерите на официалния сайт на играта, както и из teratoday. Ако сте MMORPG ентусиаст, разполагащ със солидна доза свободно време, но все още не сте опитали TERA – дайте и шанс. Ако не друго, то поне ще имате възможността да се насладите на красивата графика.

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.