Пълния си блясък на Resident Evil Project Resistance

Resident Evil Project Resistance в пълния си блясък – трейлър, геймплей и инфромация

От Capcom бяха щедри и ни заляха с тонове информация от обявения на скоро Project Resistance – част от вселената на Residen Evil, един спин-оф и нещо свежо за франчайза. Като беше обещано, още на 9-ти Септември ни разкриха първото трейлърче и понеже това не стига, на провеждащия се и в момента Tokyo Game Show получихме допълнителна информация и най-важното – първи геймплей кадри.

От Capcom с тясното сътрудничество на NeoBards Entertainment ни представят нещо ново и нестандартно – мултиплеър експириънс за 5 човека. Включва два отбора – първия състоящ се от 4 човека с едничката цел – да оцелеят – всеки различен персонаж ще има индивидуални умения, съчетавайки ги ще се разчита на изграждане на стратегия и най-вече – мотивация за отборна игра. Втория отбор ще включва един единствен играч, който има огромен контрол над заобикалящата среда, възможност да поставя капани, да манипулира техника, врати, камери, поставя различни оръжия с отдалечен контрол и не на последно място – да насочва и дори контролира различни създания и зомбита. Целта мисля става ясна -противника да бъде унищожен.

Resident Evil Project Resistance в пълния си блясък – трейлър, геймплей и инфромация

Играта в момента е на дисплей на TGS и отбрана публика има достъп до нея. В по късен етап от 4-ти до 7-ми октомври ще се проведе затворен бета тест, с ограничен достъп само за тези участващи в програмите Xbox Insider и RE Ambassadors.

Първото видео е изключително хайпващо и на мен лично ми напомняше силно за Left 4 Dead и си признавам, че идеята RE игра от този тип беше изключително хайпваща. След горните геймплей кадри, аз лично съм малко скептично настроен. Концепцията се отдалечава доста от обичайните RE игри.

Resident Evil Project Resistance в пълния си блясък – трейлър, геймплей и инфромация

Пълния си блясък на Resident Evil Project ResistanceResident Evil Project Resistance в пълния си блясък – трейлър, геймплей и инфромация

 

 

Източник:https://consoles.bg/

 

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.