RESIDENT EVIL 2 Remake през 2019

RESIDENT EVIL 2 Remake през 2019

Премиерата на шедьовъра на Capcom за оцеляването на ужасите остава една от най-добрите игри в поредицата, притежаваща ниво на визуално качество, което все още се ужасява. “Resident Evil” е класика, а сега отново се мисли за еднакво любимото му продължение. Поздравете за Resident Evil 2 римейк и ще дойде през 2019 година.

Какво е Resake Evil 2 римейк?
Първоначално обявен през 2015 г., Resident Evil 2 Remake е предназначен като модерна итерация на изданието от 1998 година. Фенове настояват за проекта от години, а след успеха на оригиналните Resident Evil и Zero remasters, Capcom най-сетне слуша.

Resident Evil 2 Ремакс Геймплей
Всеки, който е играл Resident Evil, има същата история. Разказвайки истории на ужасите на нашите приятели, че се крият зад одеяло, поради страх от следващата стая, изпълнена с зомби, схема за контрол, която направи всичко, за да направи нещата още по-страшни. Проблемът е, че ако някога сте се опитали да покажете на някой, който не е запознат с поредицата, какво ви е вкамело в теб, приказката се губи в превод, защото хилядите думи, които сте рисували, станаха картина на пиксели, изгубени в една отминала епоха.

Фенове, за това, което се чувства като най-дълго време, крещят за Resident Evil 2 римейк, толкова много, че са го взели за себе си, преди да го направи преди няколко години, преди Capcom да го спре поради причини, които вече са станали ясни , Новият Resident Evil 2 на Capcom е всичко, което феновете някога са искали да бъде, има потенциала да бъде върхът на това, което класическата визия на серията може да се надява. Пригответе се отново да влезете в света на ужасите за оцеляване в най-истинската му форма.

Краткото демо игра на E3 2018 се провежда в полицейското управление и веднага става ясно, че това не е само Resident Evil 2 с по-красиви графики, въпреки че благодарение на RE Engine, който задвижва Resident Evil 7, е напълно прекрасен. Capcom иска да направи Resident Evil 2, който играе с очакванията на феновете, затова нещата ще изглеждат познати, но всеки се чувства малко по-различен.

 

 

Преживей инцидента в Ракун Сити от ozone.bg

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.