Mortal Kombat X

Mortal Kombat X

След поредица от слухове, Warner Bros най-накрая пуснаха новия герой в Mortal Kombat X, който се казва “Predator” , днес на 7 Юли.

Mortal Kombat X Predator Bundle, с участието на персонажа на Хищника от поредицата филми е на разположение за изтегляне от днес,този пакет също така идва с Commando Johnny, Infrared Scorpion, и Carl Weathers Jax облици на героя.

Predator притежава всичките си емблематични оръжия от филмите – wrist-blades ( най-предпочитаните оръжия от хищника), смарт-диска, ятагана и прикриващото устройство (което има функцията да отрича чип щетите).

Във вариациите na Predator-а е включен вида му без маска, взет от края на първия филм, при битката му с Арнолд Шварценегер. В този си вид, той има възможността да активира самоунищожение, като прави щети на противника и на себе си, като преждевременно жунглира с него.

В Hish-Qu-Ten вариацията хищника носи своята черна бляска и набляга върху позиционната стратегия, чрез своето плазмено оръжие.

И накрая “Hunter” вариацията, която му позволява да залага лазерни капани и да се само-лекува.

The Predator Bundle е включен в 30$ Mortal Kombat X Kombat Pack . Ако вече сте горд притежател на Kombat Pack-а, Predator – и облиците – вече ви е на разположение. Инак този пакет ще бъде на разположение извън Kombat Pack на 14 юли за 8$.
Освен това, можете да си купите само Predator героя за $5 или трите облика за 4$.
От Warner Bros. обявиха също, че като “благодаря” на феновете, Klassic Fatality Pack ще бъде на разположение на всички играчи безплатно от днес. Това включва четири “klassic” фаталитита от оригиналния Mortal Kombat за Scorpion, Sub-Zero, Соня и Джони Кейдж. Облика на Kold War Scorpion също ще бъде раздаден безплатно.
DLC пакета Predator ще бъде достъпeн за всички платформи: Xbox One , PlayStation 4 и PC . Бойната игра ще е на разположение и за Xbox 360 и PlayStation 3 , но от Warner Bros не са обявил дата на излизането, но се предполага че ще е това лято.

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.