Mortal Kombat X с нов трейлър и TV Spot

Ново видео на Mortal Kombat X потвърждава завръщането на персонажа Liu Kang в играта. Видеото носи името „Шаолин“ представяйки ни тримата войни от едноименния клан – Liu Kang,Kung Lao и Kung Jin. Не е най-дългият трелър които съм гледал, но определено не липсва екшън в него.

Видеото може да видите тук:

Разпространителите на играта Warner Bros Games твърдо са решили да наблегнат на рекламата преди да пуснат отрочето си по магазините. Сътворили са освен горният трейлър и едно друго видео предназначено за реклама по-телевизията. В клипът звучи песента на System of a Down – „Chop Suey“.

TV Spot video:

Mortal Kombat X излиза на 14-ти Април за PS4, Xbox ONE и PC, както може да видите от трейлъра. За съжаление обаче, PS3 и Xbox 360 версията на играта ще бъде пусната чак през лятото, за сега не се знае точно кога.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.