Крехките съюзи в Tom Clancy’s The Division

Tom Clancy's The Division

Играчите в Tom Clancy’s The Division ще се разделят на малки отбори и създавайки временни, крехки съюзи, ще водят напрегнати битки за оцеляване.

В изпълнения с зараза Ню Йорк, където се развива действието на играта, всеки се оправя както намери за добре. Оцелелите се разделят на групи и претърсват останките на някога величествения град, събирайки всичко, което би им било от полза в така наречените „Тъмни Зони“ (Dark Zones). Именно там ще се случват и най-интересните събития в multiplayer частта на заглавието. Тези зони са отделени от остатъка от играта, с целта да предоставят на играчите изолирана арена, в която да развихрят способността си да работят в екип както срещу други играчи, така и срещу компютърно генерираните противници.

В Тъмните Зони на Tom Clancy’s The Division ви очакват най-интересните и редки предмети, които можете да срещнете в играта. Но тъй като всичко, намиращо се на тъмна територия е облъчено с радиация, няма да имате възможността веднага да нарамите новата плячка и да започнете да пуцате по противниците с нея. Тъкмо обратното – ще ви се наложи да извикате специален хеликоптер, използвайки удобно ярки светлини. Това, разбира се, ще извести на всички в района къде точно се намирате и ще ви се наложи да отбранявате както плячката, така и живота си.

Tom Clancy's The Division

Изолираните Тъмни Зони носят най-голямата тръпка в Tom Clancy’s The Division

Разликата между този gameplay модел и типичния team based shooter е, че няма да имате ясно определени противници в лицето на другите играчи самото начало. Когато влезете в някоя Тъмна зона, всички играчи от другите отбори ще бъдат маркирани като неутрални. Играта ще ви ги посочи като врагове чак когато решат да открият огън по вас. Възможно е да и да решите да работите като екип с тях, помагайки едни на други в изнасянето на новооткритата екипировка. Това звучи като доста интересна опция … особено ако сте фен на Hello Kitty Online.

Усещането за несигурност в Tom Clancy’s The Division е подсилено и от липсата на начин за комуникация с играчите, намиращи се извън вашия отбор – нямате опция нито за чат, нито за разговор, нито за емотиконки. Ще трябва или да приемете околните на добра воля или да ги застреляте на момента. За момента заглавието се очертава като изключително напрегнат и интересен shooter, който определено ще си заслужава чакането. А ако не ви се чака, винаги можете да посетите официалния сайт на играта и да се запишете за бета тестовете на Tom Clancy’s The Division.

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.