Играта DooM – кино трейлър

Играта Doom logo

Играта DooM – кино трейлър

Играта DooM с кинематичен трейлър по случай наближаващата му премиера!

Това според мен е просто едно доказателство, че от гейм студиото Bethesda имат маркетингов нюх и си вършат работата, като по учебник. Но ще трябва да почакаме още малко за да разберем, дали са си свършели толкова добре работата и със същинската част по играта DooM – геймплей, визия, история и т.н.

Ето го и самият кинематичен трейлър на играта:

Видеото естествено има за цел да ни покаже новият Doom във възможно най-добра светлина, все пак е рекламно видео. Няма какво да се лъжем, сюжетът не блести с оригиналност, по-скоро са наблегнали на бруталността, която предлага играта. А именно безброй уродливи чудовища избивани по всевъзможни начини, като на заден фон имаме хард метъл парче за по-добро изживяване и наслада.

Макар да съм саркастичен, мисля, а и съм почти обеден, че играта ще си струва, ако не singleplayer-а то поне мултито.

Датата на излизане е 13 май за платформите PC, PlayStation 4 и Xbox One, като вече има затворена бета, до която аз не успях да се добера за съжаление. Но колегата strangera е успял и е качил няколко видеа, може да погледнете какво е качил тук.

Мисля, че идеята е да се възроди стила на старата школа, но не съм сигурен до колко ретрото може да бъде пак на мода, все пак не става въпрос за дрехи или бира.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.