Hitman 2 със страхотно игрално стартово трейлърче

Hitman 2 със страхотно игрално стартово трейлърче

Hitman 2 се очаква с огромно нетърпение и Warner Bros не си губиха времето да ни подсещат за нея. Доста информация и клипове се прокраднаха в последните няколко седмици, но за съжаление от липса на време не им обърнал внимание. Но днес си имаме специален случай, остават точно 10 календарни дни до премиерната дата и беше разпространено игрално стартово трейлърче :

Освен в горното видео, холивудския актьор Sean Bean ще се превъплати и в персонаж от самата игра, в първата „Elusive Target“ мисия. Ще сме по петите на неговия герой Mark Faba – бивш агент на MI5, който се е превърнал в безмилостен убиец. Изключително хитра личност, която в миналото няколко пъри е изценирарала собствената си смърт, печелейки прозвището си “The Undying”.

Мисията ще е едно неповторимо предизвикателство и тук трябва да добавя, че въпросното е нещо ново за франчайза и може би в индустрията като цяло – епизодите ще бъдат пускани по етапно, като допълнение към основната игра и най-важното – ако се провалим – втори шанс няма да имаме. Един изключително интересен подход, който ще ни накара да изострим вниманието си и да се напрегнем до един максимум.

Основната игра излиза на 13-ти Ноември, а първата „Elusive Target“ мисия (Elusive Target No. 1 Starring Sean Bean) на 20-ти Ноември.

 

Източник:http://consoles.bg

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.