Grand Theft Auto V прогнозирани продажби 14 млн. копия.

Вероятно името Grand Theft Auto V Ви говори нещо (особено щом четете този сайт), оказа се че разработчиците очакват да имат доста голям успех с новата част на играта а именно над 14 милиона бройки и това само около премиерата на играта.

Зад това твърдение застава анализаторът Арвинд Батиа от компанията Stern Agee, според него към GTA V ще има по-голям интерес в началния й период на пазара, отколкото GTA IV е успяла да привлече за цяла година.

За 1 година Нико Белич (за непросветените това е главният персонаж в GTA IV) е успял да се „Продаде“ на 13 милиона души. Очакванията са GTA V да подобри този рекорд, правейки го за по-кратко време и даже без да се напъне : ).

Очаква се за GTA V приходите на Take-Two да „чукнат“ 700 милиона долара (е тук не мога да не кажа едно ЛОЛ).

Според въпросният анализатор играта най-вероятно ще дебютира през март 2013 година, едно от нещата с които се обосновава е това, че от Rockstar прогнозират голямо покачване на приходите си в края на сегашната финансова година. Според него е много силно вероятно да са предвидили това покачване точно заради приходите от Grand Teft Auto V.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.