Gabriel Knight: Sins of the Fathers – Видео

Мога да кажа, че на пръв поглед от видеото, ремейка на първата Gabriel Knight не изглежда никак лош. Имайки в предвид това което ни донесе последният път Phoenix Online и Pinkerton Road. Новите backgrounds са невероятни в Gabriel Knight: Sins of the Fathers 20th Anniversary Edition с цялото изкуство и музика добавя ново съдържание и визия към играта.

За да не говоря само „празни приказки“ – вижте трейлъра и се убедете сами : -)

Има и една тъжна новина за всички фенове на Gabriel Knight, всички гласове в играта са презаписани, което означава, че в тази част няма да откриете гласа на Tim Curry. Макар, че играта не може да се похвали с участието на Tim Curry този път, тя ще включва всички саундтраци от оригиналния композитор Robert Holmes, както и всички брилянтни бели ризи и шлифери.

Единственото което липсва е датата на излизане. Както и да е, не би трябвало да ни оставят, да чакаме твърде дълго.

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.