Far Cry 5 – Превю

Far Cry 5 – Превю

C дeйcтвиe paзвивaщo ce зa пъpви път в Aмepиĸa, Fаr Сrу 5 щe пpeдлoжи нa игpaчитe тoтaлнa cвoбoдa нa дeйcтвиe и възмoжнocттa дa ce впycнaт в eдин интpигyвaщ oтвopeн cвят, caмocтoятeлнo или в ĸooпepaтивeн peжим зa двaмa.

Gameplay

Подобно на предшествениците си, Far Cry 5 е екшън-приключенски стрелец от първо лице, разположен в открита световна среда, който играчът може да изследва свободно пеша или чрез различни превозни средства. За разлика от предишните заглавия в поредицата, където играчът поема ролята на набор от герои, играта ще включва нов създател на герои, който играчът може да използва, за да персонализира външния вид на героя си. Играчът ще има разнообразни вариращи и експлозивни оръжия борбата срещу враговете, докато играта ще постави обновения акцент върху борбата с близките квартали в сравнение с предишните заглавия на Far Cry, като въведе по-широка гама от оръжия за мелене.

Режисьорът на творчеството Дан Хай описва дизайна на отворения свят като модел на предни постове от предишните заглавия в серията Far Cry. Тези аванпостове представляват малка част от картата, заемана от вражеските сили, и играчът е натоварен с освобождаването им, като убива или неутрализира присъствието на врага. Аванпостите са проектирани с множество подходи, които играчът трябва да предприеме, и това беше елементът, който екипът за развитие се опита да пресъздаде в по-широкия игрален свят на Far Cry 5. Играчът е пуснат в света на играта с малък контекст, посока или обективни маркери и вместо това се изисква да се движите по света сами. Хей изрази желание да създаде онова, което той нарече „фабрика за анекдоти“ – игра, в която двама играчи могат да се отправят от една и съща точка в противоположни посоки и да имат напълно различен опит, който след това биха споделяли един с друг анекдотично. да реагира на действията на играча; например цивилните ще се върнат в някоя област, след като играчът елиминира влиянието на култовете и може да осигури допълнителна подкрепа или да направи други цивилни по-съпричастни към причината за героя на играча.

Играта ще включва система набиране на персонал, в който играчът може да се наемат местни хора в окръг да се борят заедно с тях, подобна на системата „приятели“, използван в Far Cry 2, или на „Guns под наем“ система в Far Cry 4. В тази система „Guns for Hire“, играчът трябва да убеди другите местни жители да се присъединят към каузата си, а всеки спътник боец ​​има свои собствени уникални умения и личности. Играчът може или не може да ги посрещне в зависимост от действията им. Системата за набиране на персонал ще замени системата за местоположение, използвана в предходните заглавия. Например, Far Cry 4 включваше камбана, че играчът трябваше да се изкачи, за да отвори части от картата и различни дейности в региона. Far Cry 5 ще премахне тази система и вместо това ще разчита на плейъра да изгражда взаимоотношения с други герои, за да открие истории за мисии, събития и други знаци.

Играчът може да укроти дивите животни чрез системата „Fangs for Hire“, въведена преди това в Far Cry Primal. Опитомената дива природа ще помага на играча в битката и ще изпълнява нарежданията на играча. Различни дивите животни ще има различна бойна patterns.A риболов механик също е въведена и разнообразие от риба може да бъде caught.The кампания може да се играе самостоятелно или с партньор в играта на кооперация мултиплейър режим, известен като „Приятели под наем“ .The игра ще включва и редактор на карти, чиито функции са разширени от предишните заглавия.

Играта ще включва безплатен редактор на карти наречен Far Cry 5 Arcade. Тя ще позволи на играчите да изграждат и споделят малки карти, които имат един играч, две играчи кооперация и мултиплейър цели. Играчите ще могат да създават карти, използвайки активи от Far Cry 5, както и Far Cry 4, Far Cry Primal, Watch Dogs, Assassin’s Creed IV: Черно знаме и Assassin’s Creed: Unity.While е отделен начин от основната игра, Arcade режимът може да бъде достъпен и от аркадни шкафове, разпръснати около картата на играта; успешното завършване на тези карти може да спечели по време на игра и други награди за главната кампания.

 

 

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.