Escape Dead Island с дата на излизане!

Датата, която обяви разпространителя Deep Silver е 21 ноември 2014г. – на тази дата Escape Dead Island ще се появи на пазара в Европа. А три дни по-рано ще бъде пусната за продажба в Северна Америка.

Escape Dead Island беше обявена в началото на тази година, но то ще бъде направено по-нестандартна концепция и подход за Dead Island поредицата. Играта няма да има multiplayer, а само singleplayer кампания, а както знаем до сега играта винаги е залагала на мулти елемент. Графиката също няма да бъде традиционна за играта – ще използва cel-shading ефект, който ще направи графиките да изглеждат все едно са рисувани на ръка.

Историята на Escape Dead Island ще се върти около възникването на зомби заразата. И в тази част на играта ще видим персонажа Ксян Мей, който присъства в предните части на Dead Island и Riptide.

Escape Dead Island излиза за PC, Xbox360 и PlayStation 4. Ако поръчате играта предварително ще ви бъде предоставен достъп до бетата на Dead Island 2, друга игра която беше обявена също тази година.

Трейлъра надъхва, но нека да не си правим заключения все още : -)

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.