Escape Dead Island с дата на излизане!

Датата, която обяви разпространителя Deep Silver е 21 ноември 2014г. – на тази дата Escape Dead Island ще се появи на пазара в Европа. А три дни по-рано ще бъде пусната за продажба в Северна Америка.

Escape Dead Island беше обявена в началото на тази година, но то ще бъде направено по-нестандартна концепция и подход за Dead Island поредицата. Играта няма да има multiplayer, а само singleplayer кампания, а както знаем до сега играта винаги е залагала на мулти елемент. Графиката също няма да бъде традиционна за играта – ще използва cel-shading ефект, който ще направи графиките да изглеждат все едно са рисувани на ръка.

Историята на Escape Dead Island ще се върти около възникването на зомби заразата. И в тази част на играта ще видим персонажа Ксян Мей, който присъства в предните части на Dead Island и Riptide.

Escape Dead Island излиза за PC, Xbox360 и PlayStation 4. Ако поръчате играта предварително ще ви бъде предоставен достъп до бетата на Dead Island 2, друга игра която беше обявена също тази година.

[youtube id=“_0yoRtIpNQc“]

Трейлъра надъхва, но нека да не си правим заключения все още : -)

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
, , , , , ,

About ТОП игри

Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.
View all posts by ТОП игри →

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.