Diablo III – фън!

Ето, че и от Blizzard показах чувство за хумор. Ако не сте доволни много от Diablo III и от първоначалните проблеми, които имаха Blizzard със сървърите, PVP режима и хакерите може да им хвърлите един пердах в играта.

Не се шегувам, но за съжаление на някои по-изнервени геймъри всичко е възможно само в границите на Diablo III. В интернет плъзна информация, че в играта има специален кладенец под името Quality Well, които се намира в акт 1. Въпросният кладенец се появява на случаен принцип на Hell трудност. Там ще откриете мобове, носещи имената на реални хора работещи в Blizzard, които са участвали и отговаряли за тестването на играта (качествен контрол).

Видео:
httpv://www.youtube.com/watch?v=p12u9Z-0MNA

Моля спрете да удряте клавиатурата и мишката, а изкарайте яда си в пълноценен гринд (позволено е да си мрънкате някоя нецензурна дума под мустак докато кликате с мишката, като обезумяли).

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.