Diablo 3 – пач 2.3 и Kanai’s Cube

Diablo 3

Първоизточника на Хорадрическия Куб ще се появи в Diablo 3

От Blizzard Entertainment обявиха, че следващия пач ще добави голям набор от нов механики към Diablo 3. Една от най-интересните от тях се очертава да бъде Куба на Канай – реликва, върху която е бил базиран Хорадрическия куб от предишната им игра. За тези от вас, които не са имали удоволствието да разцъкат доброто старо Диабло 2, ще се спрем по-детайлно на информацията около Хорадрическия Орден и Куба в бъдеще.
Най-новото допълнение към арсенала на нефилимите – куба на Канай (Kanai’s Cube), пристигащо в пач 2.3 на Diablo 3, ще даде достъп на играчите до редица функции, позволяващи им да разнообразят билдовете си. Кубчето разполага с 7 различни трансмутационни рецепти, вариращи в своите сила и полезност.
Kanai's Cube

Kanai’s Cube

 

Archive of Tal Rasha – Това е може би една от най-интересните и вълнуващи способности на Куба. Тя ще ви позволи в замяна на известно количество крафтинг материали да разрушите някой легендарен предмет (оръжия, пръстени, амулети, щитове и брони) от инвентара си и да отключите специалния му ефект в списъка на куба. След като веднъж сте направили това, ще имате възможността да изберете общо три специални ефекта, по един от всеки вид – един от оръжие, един от пръстен или амулет и един от броня (като оff-hand предметите – щитове, моджота, колчани и т.н се водят за оръжия) и да ги имате постоянно. Например, ако героя ви е монах, ще имате възможността да се разхождате носейки по едно оръжие във всяка ръка, използвайки бонуса от даден сет като същевременно атаките ви ще могат да procнат пасивния ефект на Flying Dragon и да ви дадат нечовешки attack speed.

Law of Kulle – Тази функция, макар и не особено иновативна, ще ви спести много фермене, позволявайки ви да промените напълно статистиките на легендарен предмет по желание. Това ще запази вида на предмета ви (ако сложите Furnace той няма да се превърне в Gidbin, не се притеснявайте) но ще reroll-не всичките му статистики. Напълно възможно е ако сложите не-ancient предмет да извадите ancient версията му, като и обратното също не е невъзможно (дори си е доста по-вероятно).

Hope of Cain – Тази рецепта ще ви предостави възможността да превръщате редки предмети в легендарни такива. Резултатите за сега изглеждат напълно случайни, но тъй като пача все още не е излязъл, нищо не е сигурно. Тази рецепта може да ви помогне ако по някакъв непонятен начин сте се оказали в ситуация, в която разполагате с повече бели и сини материали, отколкото с оранжеви такива.

Skill of Nilfur – С помощта на тази способност ще можете да превръщате сет предмети от един в друг, срещу малка цена. Това ще може да ви бъде от полза ако се опитвате да се докопате до определена част от даден сет, отказваща да ви падне – всичко от което се нуждаете е солиден запас от материали и друга част от този сет която да използвате за основа.

Work of Cathan – Това е може би най-базовата и проста функция на Куба на Канай, позволяваща ви да премахнете изискването за минимално ниво на георя ви от даден предмет. За целта ще ви трябват Gem of Ease и дадения предмет. Рецептата прави левълинг частта от играта още по-елементарна но нека бъдем честни – тя си е напълно елементарна и без това.

Darkness of Radament – Доста приятна и удобна способност, която ще ви даде възможността да превръщате нормални gems един “цвят” в друг (става дума за аметисти, рубини, смарагди, диаманти и топази а не за легендарните gems). Това ще е полезно най-вече на тези играчи, които предпочитат да се фокусират само върху един или два героя и за които голяма част от gem-oвете са безполезни.

Anger of Iben FahdПоследната функция предлагана от Куба на Кунай позволява на играчите да променят вида на материалите, поставени вътре. Трансмутацията изисква минимално количество материали и ще помогне най-вече на тези от вас, които разполагат с излишък на материали от определен вид (което ще рече по-голямата част от играчите в Diablo 3, тъй като от Blizzard са си оставили ръцете в drop rate-a).

The following two tabs change content below.

bkk

bkk е геймър, със страст към RPG и MMORPG игрите, занимавал се с гейминг от 90те до ден днешен. Трудните и предизвикателни игри, изискващи внимателно планиране и прецизно оптимизиране обикновено предизвикват най-голям интерес у него и поради това Rogue-like заглавията обикновено получават допълнително внимание. Писането на статии е колкото хоби толкова и необходима част от всекидневието му, като целта обикновено бива доставянето на еднакво количество информация както за незапознатия новак, така и за hardcore играча.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.