Battlefield 3 – излиза в края на годината!

Battlefield 3 ще излезе още в края на 2011г. Информацията за сега относно въпросният шутър е доста оскъдна, но се знае че мултиплеър режимът за PC ще достига до 64 души. Главният персонаж е американски пехотинец, които ще бъде изпращан на мисии главно в Европа и САЩ. Терените ще бъдат доста разнообразни – градски улици, отворени терени в гори и т.н

Платформите на които ще излезе Battlefield 3 – PC, PS3 и Xbox 360. Бета версия на играта трябва да излезе преди октомври 2011 година.

Тийзър трейлър на Battlefield 3:
httpv://www.youtube.com/watch?v=4WY_rFlix7g&feature=player_embedded

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

3 коментара в Battlefield 3 – излиза в края на годината!

  • Hotel Batihan  написа:

    Ами какво да ви кажа за BATLEFIELD. Толкова се изписа по темата в последно време, че не мисля, че и аз мога да кажа нещо кой знае колко по-ново. Само ви пожелавам повече оптимизъм- мисля, че това е рецептата за всичко :)))

  • почивки  написа:

    Сигурна съм, че Battlefield 3 – PC ще бъде уникална и много качествена игра. Всичките пари и време , които са хвърлени по нея ще си заслужават.

  • парфюм булгари  написа:

    Радвам се че Battlefield 3 ще излезе и ще можем всички да се радваме и да я играем.Хубава статия.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.