Assassin’s Creed Chronicles – нова трилогия в 2D

Assassin’s Creed Chronicles

Подготвя се нова игра, трилогията Assassin’s Creed Chronicles с цели 3 епизода от Ubisoft. Игрите няма да бъдат като стандартните AC игри, а в 2D и 2.5D. С новата поредица създателите на Assassin’s Creed искат да разкажат нови 3 истории в три различни дестинации Китай, Индия и Русия.

Assassin’s Creed Chronicles се ражда като идея от преди около година, когато Ubisoft правят първата част от трилогията Assassin’s Creed Chronicles China и е обявяват като DLC пакет за Assassin’s Creed Unity. В последствие идеята прераства в изцяло нова трилогия, от компанията искат да не разочароват феновете на играта и всеки закупил DLC-то за Assassin’s Creed Unity ще получи играта безплатно.

Трейлър на играта:

В първата игра Assassin’s Creed Chronicles China ще управляваме Shao Jun, позната от краткото филмче за Assassin’s Creed Embers. Всички от братсвото в Китай са убити освен Shao Jun, като нейна единствена цел става отмъщението.

Играта ще струва от порядъка на 10 долара, поддържаните платформи са PS4, Xbox ONE и PC. Първата игра от поредицата излиза на 21-ви Април, а за другите от трилогията няма все още обявени дати.

Скриншоти от Assassin’s Creed Chronicles China:

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.