Age of Wonders III – Експанжън

След не лошият успех на играта Age of Wonders III, разработчиците са решили да пуснат първият експанжън за играта – Golden Realm. Той съдържа редица иновации които ще добави към играта.

Нова раса halfling – получовеци (на български превода може би не е много точен). Ниски същества (нещо като йордъли), разчитайки на новата система luck (късмет), те се уповават главно на късмета си, като това е начина да се спасят от атаките на врага.

Също така с расата halfling идват и 3 малки кампании отнасящи се точно за получовеците и техните приключения. Над 20 нови единици, нови предмети и нова специализации partisan и wild magic.

Новият експанжън излиза на 18 септември, като цената все още не е обявена. Добавката ще бъде налична в Steam, ще има и нов пач, който балансира изкуственият интелект в играта.

От екипа разработващ играта са пуснали и 17 минутно видео с геймплей от играта, което добавям към статията за тези които искат да разберат малко повече и да видят новите гъзарийки нагледно.

Хубаво е, че не се забавиха много с този първи експанжън на Age of Wonders III, така успяват да задържат вниманието ни върху играта, още преди да ни е омръзнала.

 

The following two tabs change content below.

ТОП игри

Редактор
Научете повече за иновациите в света на компютърните, конзолните и онлайн игрите. Всичко за последните приложения и игри за мобилни устройства.

Оставете коментар

Може да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.